نامزدم میتونه چون طلاها به نرخ امسال گران تر هستن ادعا کنه که طلای بیشتری به من داده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۵ #83785495

سلام . من در سال ۹۷ عقد کردم و در عقدنامه طلاها به (قیمت) تعیین شده که قیمت ۲۴ میلیون تومان نوشتن. درخواست طلاق دادم و حالا در دیوان عالی حکم به نفع من صادر شده . ایا نامزدم میتونه چون طلاها به نرخ امسال گران تر هستن ادعا کنه که طلای بیشتری به من داده و باید مقداری از طلاهارو از من بگیره؟ یعنی باید فقط قیمت ۲۴ ملیون از طلاها پیش من باشه؟ باید بقیه رو پس بدم؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون قیمت تعیین شده است لذا فقط این مبلغ را مطالبه خواهند نمود اگر طلا و به وزن ان بود بایستی همان مقدار را عودت میدادید

به اندازه مبلغ ۲۴ میلیون تومان طلا را به نرخ ۹۷ می تواند درخواست نماید

نرخ طلاها در زمانی که به شما داده شده باید ۲۴ میلیون باشد .

نامزد شما میتواند عین موجود طلاها یا نرخ معادله روز را از شما اخذ کند

باسلام واحترام ...به نرخ روز پرداخت میشود