شکایت کردن از من نتیجه دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۸۹ #83773141

سلام جناب وکیل راستش من یه کار اشتباهی کردم و زمانی که دوستم عقد بود عکسش را در صفحه مجازی خود گذاشتم چون خود و خونواده اش مشکلی نداشتند و شب شوهرش به من گفت که عکس رو پاک کنم و عکس کمتر از ۳۰ لایک خورده بود و پاک کردم و همه هم دختر بودن بعد شروع کرد که پای پلیس رو وسط میکشه اصلا نمیزاشت با دوستم صحبت کنم و من کار اشتباهی که کردم این بود که جوابش رو دادم و التماس کرد و در اخر صبح فردا به من گفت که دیگر نباید با دوستم در ارتباط باشم من هم همین کارو کردم و باز دو هفته دیگه برای من نوشت که اهم تو زندگیت میمونه و من هم جوابشو ندادم دوستم برای تولدم هم اومد و گفت که از شوهرش اجازه گرفته من هم فکر کردم همه چیز درست شده ولی دوستم یک ماهه خونه مادرشه و میخواد طلاق بگیره چون پسره دست به زن داره و حالت عادی نداره تا اینکه دیشب به من پیام داده که ادرس خونتون و اسم و فامیلت رو میدونم و باید یکارایی رو انجام بدم و گذرم جدیدا خیلی اون طرفا میخواد بیفته من به خونوادم تمام جریان رو گفتم ولی خیلی استرس دارم به نظر شما اگه شکایت کنه جرم چیه در صورتی که دوستم خودش راضی بوده؟؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که بدون اجازه وبا علم و آگاهی منتشر کرده باشید دارای وصف مجرمانه هست در غیر اینصورت جای نگرانی نیست و درصورت تکرار میتوانید بابت مزاحمت از ایشون شکایت کنید

سلام
اگر بدون اجازه منستر کرده باشد مرتکب جرم شدید

موضوع مشمول وصف مجرمانه نبوده و در صورت رضایت دوست تان اتهامی متوجه شما نمی باشد .

با سلام
اولا با این عکس ( البته اگر پوشیده باشد ) نمیتوان کسی را محکوم کرد مخصوصا اینکه دوست شما اقرار نماید با رضایت خودم این اجازه را برای نشر عکس داده ام برای شما جای نگرانی نخواهد بود