لطفا محاسبه تاخیر تادیه چک را نمایید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۹ #83696697

با سلام
خدمت وکلای عزیز کسی میتواند به صورت کامل و صحیح بندرو راهنمایی کند که یک فقره چک به تاریخ ۱۳۷۵/۲/۶ به مبلغ ۲۵۰/۰۰۰/۰۰۰ریال تا تاریخ ۱۳۹۸/۵/۲۰ اصل و سودش کلا چقدر میشود؟
و دادگاه سالانه باید حساب کنه یا ماهانه چون اختلاف این ۲ حدوده ۳۰۰/۰۰۰/۰۰ میلیون میشود.
با تشکر از راهنماییتون

مشاوره حقوقی چک
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
۱)ماهانه حساب میشه
۲)محاسبه اصل و تاخیر تادیه تا اخر مرداد ماه امسال ۱۱/۱۸۷/۵۰۰/۰۰۰ریال

۱۰,۹۴۳,۱۸۱,۸۱۸ریال خسارات
اصل دین مبلغ قید شده روی چک

محاسبه ازطریق اجرای احکام ، در مرحله اجرای حکم است برمبنای شاخص بانک مرکزی

سلام
خسارت ماهانه نیز محاسبه می شود تا فروردین ۹۸ اصل و دین و خسارت آن مجموعا ۱.۰۰۴.۵۴۵.۴۵۴تومان می شود و خسارت به تنهایی ۹۷۹.۵۴۵.۴۵۴ می شود

برای محاسبه خسارت تاخیر تادیه بایستی از طریق قسمت محاسبات حقوقی سایت بنیاد وکلا مراجعه نمایید

سلام

تا آخر برج ۳ سال ۹۸

خسارت تاخیر تادیه ۱۰۶۹۳۱۸۱۸۱۸ ریال
امیدوارم نرم‌افزار من درست محاسبه کرده باشد.