میخواستم بدونم آیا نفقه به من تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۴۹ #83624095

سلام
من پسر ۳۰ ساله هستم و مجرد و اهل تهران
یک خونه و ماشین دارم کلا ۱ میلیارد قیمتشه و خونم رو دادم اجاره و خودم خونه پدرم زندگی میکنم
سر کار میرم کارمند و درآمدم چند میلیونه ماهی و چند ساله دچار مشکلات پزشکی هستم و روانپزشک بهم قرص میده واسه خوردن که بسیار خواب آلوده و باید از کارم استعفا بدم پدرم چند ده میلیارد تومن سرمایه داره و اخیرا با پدرم مشکل خوردم و میخوام از کارم استعفا بدم و ۱ سال صرف درمان کنم
چون من ماهی چند میلیون دارم قسط هم میدم و آیا میشه مثلا با توجه به تمکن پدرم ماهی ۱۰ میلیون واسه قسط و خرج خورد و خوراک و پزشکی علیه پدرم دادخواست بنویسم اگر از کارم استعفا بدم؟
و اینکه مساله نیاز به استراحت و مشکلات پزشکی من توسط کی باید تایید شه؟ آیا سخته اثباتش؟
لطفا راهنمایی کنید خیلی مشکل خوردم با پدرم جدیدا

مشاوره حقوقی نفقه
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نه متاسفانه شامل نفقه نمی شوید اما می توانید در صورت دشواری وضعیت بیماری و از دست دادن توان مالی از کمک سازمانهای حمایتی برخوردار گردید.

خیر .‌شرایط دریافت نفقه از پدر را ندارید

با سلام و احترام
نفقه به شما تعلق نمی گیرد

سلان و درود، شما حتی در صورت استعفا به دلیل بیماری نیز اموال دیگری جهت مخارج دارید، و توصیه می گردد به جای استعفا ، مرخصی ‌بدون حقوق بگیرید؛ بیماری‌ توسط پزشک معتمد ارگان استخدامی شما تایید می گردد، آرزوی سلامتی.

سلام
خیر نفقه تعلق نمی گیرد.

خیر دوست عزیز پسر پس از۱۸ سال نفقه ای ندارد🌻

باسلام
خیر نففه به شما تعلق نمی گیرد.