اگر جزای نقدی هست فقط آیا باید اعاده دادرسی بشه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۸ #83622471

سلام
بنده به خاطر اتهام افترا به مجازات حبس تعلیقی محکوم شدم.
با توجه به اینکه اتهام افترا در قانون کاهش مجازات حبس تعذیری امسال ابلاغ شده است اگر مجازات حبس تعلیقی بنده به دلیل جرم جدید لغو بشه آیا منو میبرن زندان؟ یا چون حبس تعذیری اتهام افترا در قانون کاهش مجازات کلا به جزای نقدی تبدیل شده فقط جزای نقدی را باید بدم؟
خود اجرای احکام حبس رو به جزای نقدی تبدیل میکنه؟

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
طبق ماده۱۰قانون مجازات اسلامی قانون جدید چون مساعد به حال متهم است عطف بما سبق می شود.

شما می توانیدتقاضای تخفیف به استنادقانون جدیدنمایید وخوداجرای احکام نیز اقدام می نماید

با عرض سلام... زمانی که طبق قانون جدید تخفیفی درنظر گرفته شود ویا عملی جرم شناخته نشود قاضی اجرای احکام موظف است تخفیف را ازدادگاه صادرکننده حکم بخواهد ویا خود محکوم علیه هم امکانش رو دارد که تقاضای تخفیف رو برمبنای قانون جدید تقاضا کند و این تخفیف اعمال میشود یعنی دادگاه باید چنین تخفیفی را اعمال کند و تکلیف دارد .

شما می توانید با اطلاع دادن به قاضی اجرای احکام، درخواست اعمال ماده ۱۰ کنید تا مشمول تخفیف شوید اما اگر شرایط تعلیق مجازات را تا انتهای مدتش رعایت کنید جزای نقدی هم نمی خواهد بدهید.

معمولا اجرای احکام خود درخواست می کند با قانون جدید صادر شود اما بنظرم حبس تعلیقی با جزایی نقدی ؛ حبس تعلیقی بنحو شماست