موضوع به سازمان بازرسی شکواییه گردید؛ برای نتیجه گیری چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۰ #83590371

.
تعداد دو قطعه زمین در سال ۹۴ از خود شهرداری پرندک ( کیلومتر ۷۰جاده ساوه نرسیده به مامونیه ) خریداری شده که متاسفانه ظاهرن با مسکن و شهر سازی دارای اختلاف بوده و از صدور پروانه ساخت استنکاف مینمایند. موضوع به سازمان بازرسی شکواییه گردید و نهایتن بعد از چهار ماه هدابتشان به طرح دعوی در مراجع قضایی است حال برای نتیج گیری سریع تر و مثمر ثمر چه راهی را پیشنهاد مینمایید؟
۱_شکایت از شهرداری و الزام به صدور پروانه و درخواست کلیه هزینه های تاخیر ناشی از گرانی مصالح ساختمانی و....
۲-شکایت از شهرداری و عودت پول پرداختی بعلاوه خسارات وارده ناشی از تورم و.......
۳-شکایت از سایر سازمانها
لطفن راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
شکایت خود از شهرداری را میبایست بدوا با مراجعه به شهرداری اقامه مینمودید و در صورت عدم حصول نتیجه ازدیوان عدالت اداری

سلام
راجع به الزام شهرداری به صدور پروانه باید در دیوان عدالت اداری دادخواست تقدیم نماید و چنانچه مطالبه وجه داشته باشید باید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی دعوی مطالبه وجه اقامه نماید