مزاحمت همسایه را قانونا باید چطور رفع نمایم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۴ #83580774

سلام من ساکن واحدی هستم که همسایه طبقه پایین خیلی مزاحمت ایجاد میکنه مدام خونه من زنگ میزنه هر وقت مهمون دارم یا تو دسشویی اسپری میزنم زنگ میزنه میگه نزن در و باز و بسته نکن جیر جیر میکنه نامه مینویسه پشت درم میچسبونه البته همه اینها به توهین آشغال و فلان ساعت دم در نزار وگرنه میریزم جلو در واحدت خلاصه دفعه اخر که دیروز بود تو ساختمان داد و بیداد و فش و توهی و در آخر هم در حضور همسایه بد جور بچه هامو نفرین کرد حالم به حدی بده که دو روزه نفسم بالا نمیاد و آرام بخش مصرف میکنم من باید چیکار کنم که این همسایه ارامشو از من گرفته و باعث رعب و وحشت بچه کوچولوهای من شده؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما

میتوانید با استفاده از شهادت شهود و برگه هایی که پشت درب منزلتان میچسباند بابت توهین فحاشی و مزاحمت شکایت نمایید و این شکایت را با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی به دادسرا ارسال مینمایید .

ابتدا با ارسال اظهارنامه موضوع را متذکر شوید در صورت عدم اقدام با عنوان جرم مزاحمت می توانید شکایت خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام

شکایت کیفری مزاحمت و توهین را مطرح بفرمایید

سلام

شکواییه کیفری مزاح

با درود..
در اینخصوص در صورت مزاحمت با پلیس ۱۱۰ تماس گرفته تا صورتجلسه ای در اینخصوص تنظیم نمایند..
در صورت لزوم می توانید با تنظیم شکواییه ای تحت عنوان توهین و مزاحمت علیه ایشان مطرح نمایید..
موفق باشید..

با سلام علیه ایشون شکواییه تحت عنوان مزاحمت و توهین مطرح نمایید.

با سلام و ادب
شما باید برای ادعای خود مدرک داشته باشید.اول اظهارنامه بعد دادخواست در خدمات الکترونیک قضایی.