برای تغییر کاربری فضای سبز به مسکونی چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹۹۲ #83545290

با سلام
قطعه زمینی در روستا به مساحت ۱۵۰۰ متر حدود ۱۵ سال پیش در طرح فضای سبز و انتظامی خورده .. ۴ ماه پیش ۳۰۰ متر زمین و با تفکیک فرستادم با پرونده به نام مادرم فرستادم بنیاد برای مسکونی.. الان بنیاد میگه کل زمین چون مال یک نفر هستش نمیتونی به نام مادرت تغییر کاربری بگیری..حالا همه بنیاد گیر جدید داده میگه از این ۱۵۰۰ متر زمین باید بیای دفترخانه امضا بدی که فقط ۲ پلاک ۲۰۰متری بهت بدیم بقیه زمین همینجوری فضای سبز بمونه چنین قانونی ایا هستش؟ از اون طرفم چسبده به همین زمینم ۲۰۰ متر زمین اهدا کردیم به سپاه به شرط تغییر کاربری دادن زمینمون که الان زدن زیرش و خودمم دارم میگیرم از بنیاد خواهشا بگین چیکار بکنم آیا این کارای بنیاد درسته؟ چیکار باید بکنم. بومی روستا هستم دهیاریم عدم نیاز زده واسم..الان ۱۰ سال طرح بازنگری روستام اومده و الان ۲ماه هستش پول و بودجه وجود نداره نه دهیاری و نه بخشداری خواهشا بگین من چیکار بکنم چون الان ۳ماه فقط منتشونو میکشم که همکاری بکنن

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام باید از جهاد کشاورزی .بنیاد مسکن و شهرداری اجازه خود را دریافت کنید

نسبت به تغییر کاربری توسط مالک در بنیاد مسکن می توانید مراتب شکایت خود را از حوزه اداری شکایت از بنیاد مسکن استان،استانداری،وزارت راه شهرسازی،نهاد ریاست جمهوری اقدام کنید از لحاظ قضایی میتوانید شکایت از بنیاد مسکن در دیوان عدالت اداری اقدام فرمایید