با وجود مدارک زیر مدتیه اعاده دادرسی زدم؛ آیا به دلیل موارد گفته شده امکان نقض وجود داره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۲ #83519340

عرض سلام ادب
لطف کنید در مورد حرفام راهنمایم کنین ممنون از بزرگواریتون
در پرونده ای با عنوان ضرب و جرح که شاکیش خانم خودم بود به حکم نا عادلانه ۷ سال حبس و ۵۰ میلیون دیه محکوم شدم، بعد از تحمل ۵ ماه حبس تخفیف مجازات گرفتم و آزاد شدم و الان اقساط دیه میدم در شرایطی که؛ من مرتکب ضرب و جرح نشده بودم و خانمم توسط برادرش ضرب و جرح شده بود سه سال پیش ولی تهمت زدن بهم من با پدر و مادرم به همراه خانمم تو یه منزل زندگی میکنیم و خود خانمم محل حادثه رو همین خونه اعلام کرد من پدر و مادرمو و همسایه مونو بعنوان شاهد به دادگاه بردم ولی فایده ای نکرد در عوض خانمم سه شاهد آورد که یکیش فامیلش بود دوتای دیگه همسایه منزل پدری و تو خونه منم نبودن روز دادگاه فقط یکیشون حاضر شد که اونم دست رو قران گذاشت گفت من ندیدم این مرد خانمو بزنه

◾گواهی بهزیستی محل مبنی بر اعلام نیاز خانمم به کمک که گفته برادرم منو زده

◾گزارش بیمارستان مبنی بر اینکه در هنگام انتقال به بیمارستان از سوی پدر خودش آثار جراحت ذکر شده رو بر روی بافت بدنش داشت _به عبارتی همان آثاری که در سال ۹۸ شکایت کیفری کرده سال ۹۶ وجود داشته طبق این گزارش
◾فرم اظهارات بالینی بیمار که خانمم به دست خودش نوشته که برادرم منو زده و شکایتی ندارم + مهر و امضا توسط خانمم
◾برگ صورت جلسه پلیس بیمارستان که قید شده بنابه اظهارات بیمار وی از سوی برادرش مورد ضرب و جرح قرار گرفته و شکایت خاصی ندارند + مهر و امضا شده توسط خانمم
◾پیامک های ارسالی خانمم در تلگرام که میگه ما آدم داریم تو دادگاه اصلا از کجا میدونی قاضی پروندت پول نگرفته؟
◾استشهادیه محلی مبنی بر اینکه هنگام ترک منزل خانم اونجا بودیم و شهادت میدیم که خانم بدون صدمه رفت
◾نظریه متخصص رادیولوژی در سال ۹۶ و تایید ششکستگی استخوان بینی
مدارک یاد شده دال بر حقانیت من همه در قالب اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور تقدیم شده آیا امکان اثبات بی گناهی بنده وجود داره؟؟؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پذیرش اعاده دارسی بستگی به نظر قاضی است

با سلام..
در اینخصوص اصولا رسیدگی به میزان استناد به مدارک و دلایل ادعایی و استدلال آنها در راستای تجویز اعاده دادرسی و یا نقض دادنامه قطعی صادره، همواره بسته به نظر قاضی محترم بوده و اساسا اظهارنظر قطعی در اینخصوص مقدور نبوده و قطعا غیرکارشناسانه خواهد بود..
موفق باشید..

سلام و درود، در صورتی که مدارک معتبری دارید امکان موفقیت اعاده ی دارسی وجود داشته و توصیه می گردد اقدام کنید؛

پذیرش اعاده دادرسی و نقض رای بستگی به نظر قاضی محترم دارد.

همانطور که قبلا هم گفته شد با مطالبی که بیان مینمایید احتمال پذیرش اعاده وجود دارد ولی توجه به این نکته ضروری است که پذیرش اعاده دادرسی از اختیارات قاضی است و استنتاج قاضی از مدارک و دلایل تقدیمی مهم است نه پیش بینی و حدس سایرین .

پذیرش اعده دادرسی و نقض رای با قاضی است

درود
سوال تکراری است لیکن پذیرش اعاده دادرسی و نقض رای بستگی به نظر قاضی دارد.