آیا زوجه با این گزارشهای پلیس به جایی خواهد رسید ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۹ #83499944

سلام . زوجه هر وقت که زوج سر کار است یا بیرون از منزل است و گاهی شب منزل مادر بیمارش است ، گزارشهای دروغین فراوان پلیس مبنی بر عدم حضور زوج در منزل میگیرد . و ادعا دارد که زوج به منزل مراجعه نمیکند و گاهی سر میزند و در کل حضور ندارد . زوج نیز عکسهای فراوان از حضور خود در ساعتهای مختلف شب و صبح در منزل دارد . لطف کنید بفرمایید که اراءه این عکسها به دادگاه که در گوشی با تاریخ و ساعت دقیق است برای اثبات ادعای دروغین زوجه کافیست . با توجه به اینکه پلیس اجازه ورود به منزل ندارد و این گزارشها رو در جلوی درب منزل مینویسد آیا زوجه با این گزارشهای پلیس به جایی خواهد رسید ؟ مرسی

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعید می رسد به استناد چنین مدارکی نتیجه وصول شود

سلام
به نظر بعید می رسد به استناد چنین مدارکی نتیجه وصول شود

درامور خانواده صرف عکس چیزی راثابت نمیکند از طرفی گزارش پلیس هم فقط اظهارات زوجه را می نویسد .‌درنتجه یکی ازطرق اثبات ادعا شهادت شهود هست که برای دادگاه قابل قبول هست

با سلام
جهت اثبات این ادعا فقط گزارش پلیس مورد قبول نمیباشد و باید ادله دیگری هم داشته باشد تا بتواند عدم حضور شما را اثبات کند.