میخوام مهریه را اجرا بگذارم، میخواستم ببینم چقدر قانون مطالبه میکنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۹۸ #83482820

مهریه تا چه حد قابل پرداخت است. در صورتی ک مهریه بک خانم ۱۰۰۰ سکه باشه تا چه حد قانونی قابل دریافت است. میخوام مهریه بزنم همون ۱۰۰۰.میخواستم ببینم در حد چقدر قانون مطالبه میکنه

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا که در ابتدا باید از اجرای ثبت و دفترخانه ازدواج اقدام نمایید
ثانیا مهریه هر چقدر باشه دادگاه به آن رای و محکوم به پرداخت هستید که که صورت مال داشتن پرداخت و در غیر اینصورت باید دادخواست اعسار و تقسیط بدهید و قابلیت اجرایی تا صد وده سکه را دارد

با سلام و وقت بخیر
تمام مهریه شما در صورت عندالمطالبه بودن قابل درخواست و اجرا می باشد که ابتدا با مراجعه به دفتر ثبت ازدواجی که عقدتان در آن دفتر اجرا و ثبت شده است درخواست صدور اجراییه نمایید سپس استعلام از ادارات ثبت ا سناد و املاک محل اقامت و ادارات مربوطه که احتمال وجود مال غیر منقول(زمین ،ویلا و هر گونه ملکی )جهت توقیف اموال همسرتان و یا استعلام از بانکها جهت توقیف حسابهای بانکی و همچنین اداره راهور (جهت توقیف خودرو بنام همسرتان باشد )میتوانید اقدا م بفرمایید ولی چنانچه مهریه شما عندالاستطاعه بوده تا زمان توانایی پرداخت مهریه و اثبات این موضوع که به عهده شما می باشد می توانید مالی معرفی و توقیف نمایید باید انصراف خود را از دریافت مهریه از طریق اداره ثبت اسناد اعلام نموده و با در دست داشتن صدور اجراییه و برگه انصراف به یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خود مراجعه نموده و ثبت دادخواست مطالبه مهریه را انجام و ثبت نمایید و چنانچه توان پرداخت مبلغ دادرسی را نداشته باشیدهمراه آن میتوانید اعسار از پرداخت هزینه دادرسی بدهید تا هزینه دادرسی شما کمتر محاسبه شودو پس از بررسی و استعلامات مربوطه دادگاه رسیدگی کننده از بانک ، راهور ،واثبات ناتوانی پرداخت هزینه دادرسی از جانب شما به درخواست شما رسیدگی و رای صادر خواهد شد در صورت نیاز به توضیحات بیشتر تماس حاصل نمایید.
موفق باشید

سلام
صرفا نسبت به ۱۱۰ عدد سکه اجراییه صادر خواهد شد و در صورت شناسایی اموال زوجه معادل همین رقم توقیف خواهد شد و برای اینه بتوانید نسبت به الباقی سکه ها اقدام کنید باید ملائت مالی زوج را ثابت کنید

طبق رویه جدیددادگاه . اول بایستی جهت مطالبه مهریه ازطریق اجرای ثبت اقدام کنید ونه ازطریق دادگاه . یعنی به دفتر ازدواجی که عقد کردید مراجعه و تقاصای صدور اجراییه نمایید

سلام
همه ی مهریه قابل دریافت میباشد.