مجبور به فروش ملک شدیم طرح شهرداری اجرا نشد و تغییر کرد؛ آیا میشه طرح دعوا کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۶۰ #83456539

شهرداری احضاریه فرستاده که ملک شما داخل طرح قرار دارد و باید در تاریخ معین برای واگذاری اقدام کنید .

مشاوره حقوقی شهرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
متاسفانه به دلیل فروش و منتفی شدن طرح امکان شکایت سلب میگردد

با سلام اگر پروژه از محل ملک شما دیگر عبور نمی نماید و یا پروژه کلا منتفی گردیده است می توانید ملک خویش را مسترد نمایید

سلام
اگر شما کل ملک را شامل آن قسمت که در طرح نبوده و نیز آن قسمت که در طرح بوده فروخته و وجه آن را محاسبه و دریافت نموده باشید اقدامی نمی توانید بنمایید
اما چنانچه قسمتی را که در طرح نبوده بعنوان دور ریز درنظر گرفته و بابت آن وجهی محاسبه ننموده اید می توانید برای آن بخش که در طرح بوده و بابت آن وجهی دریافت نکرده اید و حالا از طرح خارج شده اقدام کنید
البته باید قرارداد شما و شرایط فی‌مابین را ملاحظه نمود تا بتوان نظر قطعی و کامل تری ارائه داد

در صورت فروش ملک و منتفی شدن طرح شهرداری امکان مطالبه خسارت یا طرح دعوی دیگری وجود ندارد .