نحوه تقسیط مهریه برای کارگر روزمزد، به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶,۴۶۶ #83434986

با سلام
حکم برای زوج جهت پرداخت کل مهریه و تصنیف یک خودرو که تنها مال زوج میباشد، صادر شده است، نظر به اینکه زوج کارمند در یک واحد و دریافت حقوق با توجه به اقساط بانکی دارد و دریافت حقوق بر طبق فیش حقوقی است و کار دوم ایشان بصورت روزمزد است.
تقاضای اعسار زوج مبلغ درآمد ایشان با توجه به هزینه کرایه منزل به چه صورت خواهد بود؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید درخواست اعسار خود را به صورت مستدل به همراه مدارک ارائه دهید
و سپس این دست قاضی است که که چندماه یک سکه رای دهد
بهتر است در نگارش لایحه از یک حقوق دان کمک بگیرید

نحوه تقسیط بر عهده قاضی است و تشخیص میزان آن با توجه به شرایط فرد در نظر گرفته میشود .

سلام . بسته به میزان درآمد و اموال وی و به تشخیص دادگاه رای تقسیط صادر خواهد شد و میزان آن معین نیست .

با سلام و احترام
با بررسی اموال و دارایی زوج احتمالا یک چهارم حقوقایشان برای پرداخت مهریه در نظر گرفته خواهد شد

سلام- دادگاه استعلام کرفته بر اساس درآمد و فیش حقوقی می تواند زوجه ابتدا از طریق اداره ثبت اقدام و مهریه خویش را بصورت ۱/۴ حقوق دریافت نماید/.

معمول و رویه دادگاه های خانواده برای تقسیط مهریه در هر شهر و دادگاهی متفاوت است، ولی بطور کلی فردی که مدعی اعسار است باید دادخواست اعسار تقدیم و ضمن آن باید کلیه دارایی خویش را معرفی نماید (حتی پرینت و گردش حسابها) و در فرض سوال حضرتعالی که فقط یک خودرو دارید و فیش حقوقی کارمندی، معمولا اعسار با این شرایط پذیرفته می شود و مبلغ یا تعداد سکه ای به عنوان پیش قسط (باتوجه به منطقه سکونت و اوضاع احوال مالی زوج) تعیین می شود و مبلغی هم به عنوان ماهیانه برای پرداخت مابقی مهریه تعیین می شود تا کل مهریه مستهلک گردد.