آیا شاگرد می تواند درخواست سر قفلی کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۳ #83393816

با سلام ببخشید ما یک ملکی داریم که قبلا پدر مرحوم ما حداقل ۳۰ سال در انجا مشغول فعالیت بوده است و با فوت او و صغیر بودن بجه ها ان را به شاگرد خود بدون گرفتن سر قفلی ان را کرایه داداند حالا وراث می خواهند ان را تحویل گرفته و خود دوباره د ر انجا فعالیت بکنند ایا شاگرد می تواند درخواست سر قفلی کرده و از پس دادن مغازه ممانعت بعمل اورد با تشکر

مشاوره حقوقی سرقفلی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
اگر قرارداد من باب اجاره هست او میتواند اقدام کند
در غیر این صورت نمیتواند

در صورتی که اجاره نامه ای میان وراث و شاگرد مغازه تنظیم نشده باشد درخواست سرقفلی و .... منتفی است . ولی اگر قراردادی فیمابین منعقد شده باشد برحسب مفاد قرارداد میتوان اظهارنظر نمود که مستلزم بررسی قرارداد فوق می باشد .

اگر شاگردمدرکی, دال براجاره ندارد, نمی تواند

سلام
اگر پدر شما آن را به شاگرد خود اجاره داده باشد شاگرد از حقوق ناشی از روابط موجر و مستاجر طبق قانون در صورت دارا بودن شرایط برخوردار می باشد( که البته در این صورت رابطه استیجاری بین پدر شما و مالک اصلی قطع شده و بین شاگرد و مالک اصلی رابطه استیجاری برقرار گردیده است مگر اینکه مالکین اصلی ادعایی در این رابطه نداشته باشند )ولی چنانچه بدون رابطه استیجاری در آن تصرف داشته و صرفا جهت کمک به او آن را در اختیارش قرار داده اید و مستاجر تلقی نشود حقی ندارد.