آیا توهین و تهدید و افترا از طریق پیامک قابل شکایت و پیگیری می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۲ #83384524

با سلام. من سال ۹۴ با آقایی اشنا شدم ولی ایشان به من پیشنهاد ازدواج دادن. ولی به دلیل اینکه من ۴ سال بزرگتر بودم و قبلا یک ازدواج ناموفق داشتم مادر و پدر ایشان به شدت مخالفت کردن. من سال ۹۷ دیگر نخواستم با آن آقا ارتباطی داشته باشم ولی ایشان اصرار به ادامه رابطه داشتن. ولی در حد پیامک با هم در ارتباط بودیم. مادر ایشان ۲۹ اردیبهشت چندین پیامک توهین آمیز و تهدید برای من فرستاده است. آیا من میتوانم از او شکایت کنم به جرم توهین و افترا؟ چون واقعا ایشان برای من مزاحمت ایجاد میکنند.

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله میتوانید شکایت نمایید .

سلام بله . می توانید شکایت کنید و متن پیامک ها دلیل بر علیه صاحب خط می باشد .

با سلام ووقت بخیر
با اسکرین شات از پیام های ارسالی قابل پیگیری درمراجع قضایی می باشد ولی این موارد اماره ایست که به علم قاضی برای تصمیم گیری کمک میکند.

ابتدا باید عرض شود متن پیامک اماره ای است که به علم قاضی کمک می کند و به تنهایی دلیل محکمه پسندی محسوب نمی شود علی ایحال می توانید تحت عناوین فوق از ایشان شکایت نمایید.

با سلام بله