ابطال وکالت بلاعزل چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #83374932

باسلام.
همسر بنده درمورد سهم مغازه اش وکالت بلاعزلی به شریکش داده ولی در آبان ۹۶مغازه را به مادرش فروخته و سند المثنی دریافت کرد ولی شریکش بعداز آبان قولنامه صوری نوشت به تاریخ مرداد ۹۶وسهم مغازه را به خودش انتقال داد،ولی در مهر۹۶ تقسیم نامه ای دارند که همسرم همچنان به عنوان شریک امضا کرده و ما شکایت کردیم و در دادگاه بدوی رای به نفع ما صادر شد ولی در دادگاه تجدید نظر رای قطعی به نفع شریک همسرم صادر شد.و همسرم یه دست نوشته با امضا و اثر انگشت شریکش در تاریخ دی ۹۷ داره که هیچ ادعایی نسبت به ملک نداره و ملک برای همسر بنده هست و شهود هم امضا وانگشت زدند.درضمن در شریک همسرم دی۹۷ که داشتند سهمشونو به کسی می فروختند در قولنامه قید کردند که در این مغازه تاحالا هیچ گونه معامله ای انجام نشده و درضمن در وکالتنامه بلاعزل همسرم طبق بند ضمن عقد لازم حق عزل وکیل رو از خودش سلب کرده و کلیه انجام امور را به ایشان واگذار کرده .الان وکیلمون می خواد اعاده دادرسی کنه باتوجه به این توضیحات امکات داره اعاده دادرسیمون موافقت بشه؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر از دی ۹۷ تا کنون مستند جدید شما در دسترس بوده و اکنون می خواهید آنرا ارائه دهید، و جهت اعاده دادرسی وجود اسناد و مدارکی باشد که مکتوم بوده، کار مشکل است، چون ابتدای مهلت از تاریخ وصول اسناد و مدارک یا اطلاع از وجود آن محاسبه می شود. تاریخ ۲۰ روزه مهلت باید در دادگاهی که به درخواست رسیدگی می کند، اثبات گردد.