آیا باز هم برای او از طرف بیمه حق بیمه تعلق می گیرد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۶ #83332399

با سلام و عرض ادب -چندین سال قبل یک نفر در مجتمع من کار میکرد و بعد از چند مدتی خودش از کار بیرون رفت و از من شکایت کرد او سال کارکرد خود در مرکز من را با وجود اینکه هیچ سند و مدرکی ندارد نوشته از سال ۹۲ تا ۹۸- و برای او از سال ۹۱ تا الان بیمه زنان سرپرست خانوار از طرف بهزیستی پرداخت میکنند -حال آیا باز هم برای او از طرف بیمه حق بیمه تعلق می گیرد به خاطر کارکرد او در مرکز من؟ ممنون میشم مرا از راهنمایی ارزندتون بهره مند کنید؟

مشاوره حقوقی تامین اجتماعی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ان مدتی که نزد کارفرما مشغول بوده باید بیمه اش کاملا واریز شود

با سلام
فقط در جهت پرداخت حق بیمه معاف می باشید

صرفا برای پرداخت حق بیمه معاف می باشید.

فقط پرداخت حق بیمه معاف هستید

سلام درصورت محکومیت شما بعنوان کارفرما باید حق بیمه نامبرده به حساب تامین اجتماعی واریز کنید و چنانچه بعنوان سرپرست خانوار دولت حق بیمه وی را پرداخت کرده پس از واریز حق بیمه از طرف شما بیمه واریزی دولت عودت داده می شود

سلام
در صورتی که از کارگاهی دیگر بیمه اجتماعی پرداخت شود، شما معاف از پرداخت هستید اما در مورد باقی حقوق قانونی باید تماما پرداخت شود.

بله میتوانند درخواست حق بیمه و سایر حقوق خود را از شما بعنوان کارفرما داشته باشد