آیا طی صیغه موقت میشه کنار هم در منزل خودمون زندگی کنیم بدون دخالت کسی؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۸۳ #83330629

با آقایی قصد ازدواج دارم شرایط زندگی در منزل پدری ندارم از طریق دادگاه اذن ازدواج گرفتیم چون محرمه نمیخواییم عقد دایم کنیم فعلآ صیغه ۹۹ساله میخواییم کنیم و بعد محرم عقد دایم می‌کنیم.

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله. هیچ منع قانونی و شرعی وجود ندارد.

بله منع قانونی وجود ندارد.

-- در عقد موقت مانند عقد دائم زوجین محرم بوده و میتوانند با هم زندگی یا رابطه داشته باشند .
-- صیغه ۹۹ ساله به هیچ عنوان توصیه نمیشود . سعی کنید مدت زمان عقد موقت را کوتاه و چندماهه تعیین کنید .

سلام. توصیه می‌شود مدت عقد موقت چند ماهه باشد!
در هر صورت میتوانید در منزل جداگانه زندگی کنید.

سلام قانونا ایرادی ندارد

با سلام
با اجرای عقد ، زوجین برای هم محرم و میتوانند بدون تشریفات با هم زندگی مشترک را آغاز نمایند حال این عقد دایمی باشد یا موقت تفاوتی نخواهد داشت .