شکایت از کارفرما به صورت گروهی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۷ #83305317

وقت به خیر
سه ماه حقوق دریافت نشده و مدام وعده اصلاح و پرداخت می دهند نسخه قرارداد و فیش حقوقی را تحویل ما نمی دهند هیچکدام از پروتکل های بهداشتی در ین شرکت رعایت نشده است
متاسفانه بین استعفا و صبوری برای اخراج و نوع مراجعه به اداره کار و شکایت کردن مانده ایم
لطفا راهنمایی بفرمایید (نماینده دستکم ۸ نفر)

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید در صورت تمایل ب اداره کار مراجعه و مشکل خودتان را مطرح نمایید تا در صورت امکان رسیدگی صورت گیرد....توصیه میشود باتوجه ب شرایط موجود و جلوگیری از تبعات احتمالی شکایت نظیر اخراج و بیکاری و...با کارفرما مدارا کرده و بنوعی مشکل را بین خودتان حل و فصل کنید

متاسفانه این بیماری برای همه مشاغل تاثیر منفی گذاشته.مدارا و و مسالمت آمیز حل کنید.

با درود
باید در هیت حل اختلاف کار طرح دعوا نمائید.
نسبت به عدم رعایت موازین بهداشتی با تلفن گویا وزرات بهداشت تماس بگیرید.

سلام و احترام
طرح دعوی علیه کارفرما از طریق اداره کار الزاما به معنای اخراج شما و تعطیلی کارگاه نیست...مطابق قانون اخراج کارگر دارای ترتیباتی است که در صورت عدم رعایت کارفرما ملزم به اعاده کارگر به کار سابق و پرداخت خسارات ناشی از آن می گردد. با توجه به رویه ناصواب کارفرمای شما در خصوص عدم ارایه مستندات مربوط به حقوق و رابطه استخدامی پیشنهاد می گردد با اعطای وکالت دسته جمعی به یک وکیل خبره احقاق حق خود را از طریق مجاری قانونی پیگیری نمایید. اصولا بروز چنین رفتاری نشانه حسن نیت کارفرما نیست. اطمینان داشته باشید که در حمایت قانون قرار دارید.

سلام به اداره مراجعه ورسیدگی ازطریق هیات اختلاف کارفرما وکارگر موفق باشید

اگر دوس داربد کارگاه تعطیل و اخراج بشین شکایت کنید
ولی توصیه می کنم با کارفرما مدارا کنید

با سلام
امکان مراجعه به اداره کار مربوطه وجود دارد .