خانواده من میتوانند در دوران کودکی فرزندم تمامی اموالشان را به‌نام فرزندم بکنند و این کار باعث جلوگیری از توقیف سهم الارث من توسط همسر اولم میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵ #83286586

با سلام و عرض احترام؛
اینجانب زوج هستم و با دختر خانمی ازدواج کردم که متاسفانه مدت کمی بعد از ازدواج همسرم با مردی رابطه جنسی برقرار کرد که باعث پرونده های متعدد و ترک منزل توسط زوجه شد. در حال حاضر با وجود اینکه رابطه نامشروع ایشان اثبات شد و همچنین پیش ‌تر عدم تمکین او نیز به اثبات رسید موفق به دریافت رای ازدواج مجدد شدم و حدود دو سال است ازدواج موقت کردم. حدود ۳ سال هم هست همسر دائمی اولم منزل را ترک کرده و نه حاضر به تمکین و نه حاضر به توافق برای طلاق است. مشکل من این هست که مهریه ایشان ۱۱۰ سکه تماما عند الاستطاعه است و با عنایت به این ‌که او تا به امروز نه از سازمان ثبت و نه از شورا به دلیل عدم استطاعت مالی اینجانب نتوانسته است مهریه خود را از من بگیرد، گمان میرود منتظر این هست سهم الارث من را در سالیان آتی توقیف کند. خانواده من دارای املاک و ماشین هستند و نگرانی من این هست با وجود اینکه خواهر و برادر ندارم، پس از فوت پدر و مادرم زوجه اول، سهم الارث من را بابت مهریه‌اش توقیف کند.
اگر من و همسر دومم که ازدواج موقت کرده ایم بچه دار شویم:
سوال ۲) وضعیت شناسنامه بچه‌ام چطور میشود و این امکان هست که در شناسنامه فرزندم فقط اسم من و یا اسم من و همسر دومم درج شود اما اسمی از همسر دومم در شناسنامه خود من درج نگردد؟

با تشکر از وکلای محترم و تحدید احترام

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون شما عقد موقت نموده اید و در صورت تولد فرزند ملزم به ثبت ازدواج و اخذ شناسنامه با نام پدر و مادر طفل خواهید بود
و اگر اموالی بنام طفل انتقال یابد همسر اولتان نمیتواند ان اموال را توقیف نماید

درود بر شما
هر چند که مهریه عندالاستطاعه هستش،ولی همسر شما میتواند مهر خود را مطالبه کند.و در نهایت و در صورت عدم استطاعت شما رای به پرداخت قسطی مهریه صادر میگردد.
در مورد شناسنامه،در صورت باردار شدن همسرتان،طبق قانون شما موظف به ثبت ازدواج میشوید.

درود بر شما
هر چند که مهریه عندالاستطاعه هستش،ولی همسر شما میتواند مهر خود را مطالبه کند.و در نهایت و در صورت عدم استطاعت شما رای به پرداخت قسطی مهریه صادر میگردد.
در مورد شناسنامه،در صورت باردار شدن همسرتان،طبق قانون شما موظف به ثبت ازدواج میشوید.