با تعطیلی دادگاه ها وقت اعتراض چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۴۶ #83251089

سلام اگه دادگاه ها تعطیل بشن وقت اعتراض و اعسار اضافه میشه یا اضافه نمیشه به مهلت ۲۰ روزه؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت تعطیلی مهلت مورد نظر به اولین روز بعد از تعطیلی اضافه خواهد شد

با سلام
 به مهلت اضافه می گردد و در اولین روز اداری بعد از تعطیلات بایداقدام کنید.

با درود
هنوز تعطیلی رسمی اعلام نشده.
اگر ابلاغ شود.

به مهلت اضافه می‌گردد

هنوز اعلام تعطیلی نشده ولی درصورت تعطیلی بله اولین مهلت پس از پایان تعطیلات ، آخرین مهلت شما خواهد بود

با سلام..
در چنین مواقعی طبق قاتون،حفی از کسب ضایع نمیشه و اصولا در صورتیکه آخرین روز اعتراض مصادف با روز تعطیل بشه، معترض می تواتد در اولین روز اداری بعد از تعطیلات اقدام نماید..
موفق باشید..

سلام
بله به مهلت اضافه می‌شود.

درود
تا اولین روز اداری بعد تعطیلات فرصت خواهید داشت.