اتهام نقض (هک) تدابیر امنیتی سیستم های رایانه ای چگونه اثبات میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۸۸ #83155

اتهام نقض (هک) تدابیر امنیتی سیستم های رایانه ای

سلام خدمت شما پرونده بنده به این شکل میباشد

1- نسبت به شکایت علی علیه حسین (بنده)مبنی بر نقض (هک) تدابیر امنیتی سیستم های رایانه ای و مخابراتی طی شماره &&&&&&&&&& مورخ 08/08/1396 قرار عدم صلاحیت صادر شد
2- در تاریخ 30/08/1396 وقت نظارت مورخ 02/09/1396 باطل شد
3-پرونده با علت طرح رسیدگی جهت حل اختلاف بین بازپرس و دادستان یا دادیار اظهارنظر نسبت به اتهام نقض (هک) تدابیر امنیتی سیستم های رایانه ای و مخابراتی در تاریخ 04/09/1396 با ردیف فرعی 3 در شعبه &&& دادگاه کیفری دو شهر (&& جزایی سابق) ثبت گردید.
4-ابلاغیه شماره &&&&&&&&&&&&&& مورخ 03/10/1396 مربوط به حسین (بنده) در تاریخ 03/10/1396 ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد
5-دستور قضایی مبنی بر احضار متهم (بنده) در تاریخ 03/10/1396 صادر گردید.
6- پرونده مختومه شده است.
7- پرونده فاقد موضوع فعال است.
8-دستور قضایی مبنی بر احضار متهم در تاریخ 03/10/1396 صادر گردید.
و اینکه بنده امروز به دادسرا مراجعه کردم که منشی قاضی به بنده گفتن که پرونده شما فرستاده شده به دیوان عالی و بعد از تصمیم گیری 2 و 3 ماه بعد احضاریه برات میاد در حالی که بنده تفهیم اتهام نشدم علت شکایت هم نمیدانم چیست بر سر چه چیزی میباشد .

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان ندارد که تمامی این مراحل طی شده باشد ولی شما از جرم انتسابی اطلاع نداشته باشید. میتوانید وکیل بگیرید.