از پلیس فتا با من تماس گرفتند و من نرفتم؛ آیا گرفتن عکس جرمی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۳۴ #83120682

با سلام ممنون میشم که جوابمو بدین خیلی برام مهم هست
من چند وقت پیش عکس یک اسلحه کلت کمری را در دستم جلوی داشبورد ماشین گرفتم و در اینستاگرام گزاشتم در عکس فقط داشبورد هست با کلت و دست من دیگه قیافه و هیچی نیست فقط یه تتو رو دستم بود که داخل عکس معلوم میشد بعد چند وقت از پلیس فتا با من تماس گرفتند و من نرفتم میخاستم بدونم ایا گرفتن عکس جرمی دارد یا خیر یا در صورتی که قیافه من معلوم نیس ایاد محکوم میشوم یا خیر ممنون میشم که جوابمو بدید خدا خیرتون بده تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام انتشار تصاویر که خلاف عفت عمومی و غیر مجاز تلقی شود در فضای مجازی جرم است البته اینکه آیا این کلت واقعی است یا خیر در عکس نمیتوان آن را مشخص نمود ؟