آیا مادر برای نگهداری دختر ۵ ساله اش نیاز به گرفتن حضانت دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۰ #83073121

سلام.. من زوجه دو سال با همسرم اختلاف دارم و جدا زندگی میکنم. یه دختر ۵ساله هم دارم ک پیش خودم هست.. میخاستم بدونم ایا نیازی هست برا بچهه م دادتواست حضانت بدم؟؟ چون شوهرم مشکل روانی داره.. اگر بخوام مسافرت یا جایی ببرمش اگر حضانت نداشته باشم میتونه بیاد ادعا یا هزچیز دیگه بخاطر اذیت کردنم کنه؟ لازمه دادخواست حضانت بدم؟ ممنون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضانت فرزندتان تا ۷ سالگی با شما خواهد بود.پس از آن نیز با اثبات عدم صلاحیت زوج میتوانید حضانت را از ایشان سلب نمایید.

سلام به لحاظ قانونی تا پایان ۷ سالگی حضانت با شما می باشد نیازی نیست دادخواست حضانت بدهید. بعد از پایان ۷ سال حضانت با پدر می باشد در آن زمان اگر همسرتان مشکل روانی دارد برای اینکه حضانت را بتوانید بگیرید باید عدم صلاحیت همسرتان را ثبات کنید.برای مسافرت بردن فرزند نیاز به اذن پدر دارد.

خیر، تا ۷ سالگی حضانت با مادر است، سلب حضانت نیاز به احراز عدم صلاحیت دارد

سلام وقت بخیر
طبق قانون حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با مادر است و فرزند دختر از ۷ تا ۹ سالگی با پدر مادامی که حضانت با مادر است پدر حق ملاقات فرزند را دارد و ضمن اینکه برای سفر اجازه پدر لازم است.مگر اینکه از همسرتون اقرارنامه رسمی برای حضانت فرزندتون را تا زمانی که به سن قانونی برسد بگیرید.