برای شکایت علیه اونا بگم واسه چی پول به حساب شون ریختم که به نتیجه برسم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۰ #83072811

سلام
من میخاستم از کسانی که پول به حساب شون واریز کردم . توی شرط بندی شکایت کنم و استرداد وجه نماییم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست استرداد وجه تنظیم نمایید و‌حقیقت را بنویسید.

در صورت تمایل به شکایت میتوانید شکایت کلاهبرداری اینترنتی مطرح کنید و در متن شکواییه شرح ماوقع دهید لیکن اگر تنها هدف شما استرداد وجوه هست طی تنظیم دادخواستی مبنی بر استرداد وجوه اقدام به مطالبه کنید

شماپیگیر شویداحتمال پنجاه درصد هست که ازطریق پلیس, فتا پول بشما برگردانده شود شکایت در دادسرا به همراه رسید و پرینت های بانکی و عملیات مالی نمایید و بستگی به شرایط شما دارد که شکایت به نتبجه برسد

درود
بیان حقیقت به شما کمک بیشتری خواهد کرد .

از آنجایی که مطابق ماده ۶۴۵قانون مدنی قمار و‌ گروبندی باطل است، از اساس معامله شما باطل خواهد بود و با استناد به همین امر کلیه وجوهی که بابت انجام یک امر غیر ممکن و باطل پرداخت شده بایستی مسترد گردد در نتیجه شما با استناد به بطلان معامله از اساس، می توانید دادخواست استرداد وجه را مطرح نمایید.

اصل موضوع را بیان نمایید و ابراز ندامت از عمل شرط بندی میتواند با دادخواست استردادوجه کارگشا باشد.

درود بر شما، مطلب خاصی جز بیان واقعیت و مسائل پیش آمده نیاز نیست قید شود.