می‌توانم برای مهریه پیگیری کنم و چطور و کجا می‌توانم اقدام نمایم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۰۵ #83072352

با سلام و تشکر
من حدود دو سال قبل برای مهریه اقدام کردم و از همسرم جدا زندگی میکنیم و ایشان با اعسار تعدیل مینمایند اقساط را و تنها سه سکه آن هم با جلب پرداخت نموده اکنون متوجه شدم خانه خود که مثتثنی الدین شده بود را فروخته و قصد دارد خانه ای بزرگتر بخرد اکنون من می‌توانم مجدد حسابشان را توقیف نمایم و این مبلغ ایا می‌توانم برای مهریه پیگیری کنم و چطور و کجا می‌توانم اقدام نمایم از طریق دفتر قضایی؟ عنوان دادخواست چی هست؟ به شعبه مراجعه نمودم و به قاضی گفتم فرمودند از قرارداد مدرک ببرم اما با بردن مدرک قرارداد نیز فرمودند اگه برای تهیه منزل لازم داشته باشد. باز مثتثنی الدین هست این مبلغ و توجهی ننمودند.بعد ۲۰ سال زندگی زن که سن دار شد بی سرپرست و دور از فرزند و بدون درامد مرد رها میکند و زنها را حتی مهریه شان آب باشد جیره بندی میکنند حق زن بیچاره را!
مرد خانه و ماشین اول مثتثنی شود با وجود درامد و بیمه اگر زیاد بیاورد آیا به زن چیزی بدهند یا نه !!
مثال این قاضی محترم
ممنون از راهنمایی خوبتون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ثمن حاصل از فروش مسکن قابل توقیف خواهد بود

سلام.اگر در حین خرید مسکن هستن یا مسکن روخریده اند میشه مازاد وجه رو توقیف کرد

جهت این امر ب شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح کنید چنانچه ایشان پس از فروش منزل،منزلی خارج از حد عرف خریداری کنند قابل توقیف هست چرا ک یکی از شرایط مستثنیات این است ک در حد عرف باشد همچنین بفرض اینکه بنظر قاضی جزو مستثنیات دین باشد مبلغ اضافی ک بعد از خرید خانه میماند قابل توقیف میباشد...مهریه در هرحال دینی هست برعهده ایشان و حق شماست و باید پرداخت شود

با سلام به اجرای احکام مراجعه کرده و تقاضای توقیف املاک خودرو و حسابهای بانکی وی را نمایید.

با سلام بله میتوانید چنین کنید

با درود میتوانید نسبت به توقیف مبلغ اقدام نمایید.

استدلال دادگاه غیرقانونی به نظر نمی‌رسد ، اگر قوانین به نظر شما ظالمانه یا ناعادلانه است متاسفانه باید گفت این موضوع در مسئولیت یا اختیار قاضی و وکیل و دیگر دست اندر کاران جریان دادرسی نیست