گفتن که قانون اینه که با حکم قطعی جدید معوقه قبلی باطل میشه و چیزی بهم تعلق نمیگیره، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۲۷۱ #83056746

سلام
ببخشین مهریه بنده هر ۷ ماه یک سکه بود که با اعتراض طرفم دیروز به هر ۴ ماه نیم سکه تغییر کرد ولی من از موقع قطعی شدن قبلی چیزی دریافت نکردم بهمن ماه ۷ ماه میشد که باید یک سکه میگرفتم، با راهنمایی وکلای بنیاد وکیل که همگی به اتفاق گفتن باید درخواست صدوراجرائیه برای معوقه کنم به اجرای احکام مراجعه کردم ولی درخواست قبول نکردن وگفتن که قانون اینه که با حکم قطعی جدید معوقه قبلی باطل میشه و چیزی بهم تعلق نمیگیره، ببخشین اینطوری بنده که بهم مهریه ای تعلق نمیگیره چون طرفم دوماه قبل پرداخت مهریه درخواست تعدیل میده و همش حکم جدید میاد باید چیکار کنم لطف میکنین راهنماییم کنین اینطوری من حدود ۱۰ ماه چیزی تعلق نمیگیره وایشون هربارم تعدیل میزنه.

مشاوره حقوقی مهریه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از اجرا تقاضای معوقات نمایید موفق باشد

سلام و ارادت
خیر کار واحد اجرا غیر قانونی است و بایستی معوقات پرداخت گردد ، به قاضی اجرا یا ریاست مجتمع اطلاع دهید .

با توجه به اینکه معوقات باید پرداخت شود لذا درخواست معوقه را از طریق اجرای احکام اقدام نمایید

بادرود
معوقات قبلی باحکم جدید باطل نمیشود مقابل دریافت است از اجرای احکام درخواست معوقات را نماید
ولی باتوجه به توضیحات شما که بهمن ماه سررسید پرداخت بوده وچون بهمن ماه نرسیده احتمالا معوقه برای شما ثبت نمیشود

با سلام به قاضی صدور رای مراجعه کنید و مسائله رو اطلاع بدید

با درود معوقات می‌بایست پرداخت گردد

از اجرای احکام درخواست معوقات را بنمایید