نحوه باطل کردن شکایت بابت چک برگشتی چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۸۱ #83025178

با سلام.
بابت یک فقره چک برگشتی از طریق دفاتر قضایی از صاحب حساب شکایت کردم که پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شد. تو جلسه شورا صاحب چک حاضر نشد. الان تماس گرفته که پول چک را پرداخت کنه و میگه شکایتت را پس بگیر تا وجه چک را نقدی بهت پرداخت کنم. چطوری میشه شکایت را تو این مرحله پس گرفت؟؟؟ اگه چک را پس بدم بهش و پولم را بگیرم چی میشه؟

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به جای دریافت نقدی بفرمایید پول را به حساب واریز نمایند تا چک وصول گردد و شکایت خودکار رفع میگردد

با سلام
جهت جلوگیری از عواقب احتمالی در معیت صاحب چک به شورا مراجعه و با دریافت پول چک را تحویل و تقاضای استرداد دعوا نمایید

سلام
شما به بدهکار تون که علیه وی اقدام کرده اید بفرمایید اگر می خواهند پول شما را بدهند به حساب بانکی شان واریز نمایند و شما چک را وصول نمایید در این صورت پرونده شما با اعلام رضایت شما یا با ارائه گواهی بانک مبنی بر پرداخت وجه چک مختومه خواهد شد
و یا بفرمائید ایشان وجه چک را به حساب شورا بریزند و بعد چک را به ایشان تحویل دهید و به هر حال قبل از وصول پول خود چک را به ایشان ندهید.