برای زدن سند به اسم فرزندان با قولنامه میشه اقدام کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۷ #83003913

با سلام.
پدر اینجانب سال ۹۸ فوت کردند.۳ طبقه واحد و ۳ دهنه مغازه داریم. چونکه پایان کار نداریم سند نداره. فقط سند زمین هستش. قبل از فوتش قولنامه دستی به اسم فرزندان زده. برای زدن سند به اسم فرزندان با قولنامه میشه؟؟ بعدش مالیات بر ارث هم باید داد؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتب پدرتان درزمان حیات اموالش را به نام فرزندان کرده لذا اموال متعلق به پدرتان نبوده و مشمول پرداخت مالیات برارث نخواهد بود

سلام
اگر پدر شما قبل از فوت اموال خود را با قرارداد عادی به هر یک از فرزندان واگذار کرده باشند قراردادهای مذکور معتبر است و چنانچه واگذاری‌های مذکور در دادگاه به اثبات برسد اداره دارایی نیز نمی‌توانند بابت آن مالیات بگیرند چون در مالکیت پدر شما نبوده است که به ارث برسد و بخواهید برای آن مالیات پرداخت کنید

با سلام در صورتی که در زمان حیات مال خویش را هر چند با قرارداد عادی به شما منتقل کرده نافذ است و اگر کسی ادعای خلاف آن را دارد باید اثبات کند چرا که اصل بر صحت معاملات است لذا اصلا در قالب ارث نبوده که مالیات داشته باشد و شما مطابق قانون و اصول شهرداری برابر با قراردادتان تقاضای سند بنمایید