چند تا از وسیله های خونه رو خودش خریده من چه جوری میتونم وسیله ها شو بهش پس ندهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۳۱ #83001792

میگه توافقی طلاق بگیریم منم گفتم وسیله های خونه واسه مهریه برای من میشه بقیه هم قسطی بهم بده، امکان پذیر هست یا نه؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

راهی نیست ک در صورت عدم توافق لوازمی ک ایشون خریده رو برخلاف میل ایشون بهشون پس ندهید اما برای مطالبه مهریه میتوانید اقدام ب توقیف اموال و حسابهای بانکی ایشون کنید...توصیه میشود ک ابتدا بر سر موضوعات مهم و اساسی توافق کرده و بعد اقدام ب طلاق توافقی کنید

در این خصوص باید توافق کنید بستگی به توافق بین شما دارد

شما در این خصوص هرتوافقی میتوانید با یکدیگر داشته باشید . در صورت عدم توافق صرفا لوازمی که توسط شما خریداری شده یا در لیست موجود است متعلق به شماست و برای مهریه باید از سایر راهها اقدام کنید مانند توقیف خودرو ، حساب بانکی و ....

جهیزیه اصولا متعلق به زوجه است .هم می تواند جهیزیه را بردارد هم مهریه را طلب کند مگر اینکه زوج قبلا وسایل زندگی را تهیه کرده باشد.به هرحال توافق شما می تواند چیز دیگرباشدومعتبراست

سلام کاربر محترم چنانچه لبست جهیزیه دارید ویا اینکه همسرت بدون وجود ویاعدم وجود لیست قبول دارد جهیزیه متعلق بخودت که دراین مورد بحثی نیست ومیتوانی ببری و درمورد دیگر وسایل خانه که شوهرت خریده ویا مهریه واجرات المثل وحضانت بچه وامثالهم بسته به توافق شما داره هرتوافقی که باهم انجام دهید دارای اعتبار است

با سلام
جهیزیه ی زوجه که مال زوجه هست ومی تواند همه را باخود ببردوحتی وسایلی که دادماد به عنوان شیربها خریده باز برای زوجه هست ووسایلی که در زمان زندگی مشترک خریداری شده می تواند با توافق طرفین نصف شود