خریدار اینترنتی وجه کالا را پرداخت نکرده، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۸ #83000141

سلام
من تو گروه های تلگرامی تبلیغ محصولم ( فندق شمال ) رو میکنم و بعد از هماهنگی های مجازی برای خرید و فروش حضوری قرار میزاریم
یه اقایی پیام داد که ۱۰۰ کیلو فندق میخواد و قیمت کیلویی ۳۳۰۰۰
پروفایل مذهبی داشت و بعد از مکالمه اینطور بنظر میرسید که مذهبی هستش و چون خودم هم مذهبی هستم اعتماد کردم
قرار شد بیان سمت منزل پدر خانمم فندق رو تحویل بگیرند و پول رو واریز کنند
بعدش من تونستم حدود ۴۰ کیلو فندق اماده کنم بعد از این که نماینده خریدار اومد و فندق رو تحویل گرفت قرار شد خریدار اصلی پول رو کارت به کارت کنه که گفت تو چند ساعت اینده پرداخت میکنه
نمیدونم چرا بهش اعتماد کردم ( قبل از این معامله هیچوقت تا قبل پول گرفتن محصول تحویل نمیدادم )
چند بار پیغام دادم و زنگ زدم که چیشد گفتش امروز پول زیاد جابجا کردم و فردا صبح برات واریز میکنم
من خودمو مدیون تو نمیکنما و از این حرفا
ولی فردا صبح هم گفت فرستادم برات واریز کنند و ....
ولی خبری نشد

الان باید چیکار کنم
ارزش محصول حدود۱,۳۰۰,۰۰۰ هستش

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شکایتی مبنی بر کلاهبرداری علیه ایشان مطرح نمایید در صورت عدم گرفتن نتیجه می بایست دادخواست مطالبه وجه در شورای حل اختلاف علیه ایشان مطرح گردد

از روی اسم مشخصات شماره تلفن و ...اطلاعاتی رو کسب کنید

شما باید اول از طریق ارسال اظهارنامه وی را به پرداخت بدهی واردار کنید در غیر اینصورت علیه وی طرح دعوا نمایید