چطور میتوانم بخاطر ترک کردنم از او شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۸ #82985407

سلام شهریور سال قبل شوهرمو بخاطر مسایل مالی بردن زندان ۶ ماه زندان بود فروردین اومد بیرون البته آزاد نشد و مرخصی اومده برج دو گفت برام جلب صادر شده بیا فرار کنیم من دیگه نمیرم زندان گفتم من فرار نمیکنم گفت پس من یک هفته نباشم تا طلبکاران فکر کنم من رفتم و مجبور به صلح با من بشن بول کردم ولی بعد چند روز متوجه شدم با یکی از هم بندی های زندانش خونه گرفتن اطراف شهر هرچی گفتم خونه نمیومد چند شب در میوه ساعت ۱ شب میومد ۵ صبح می‌رفت می‌گفت تو این ساعت جلبم نمیکنن دیگه نتونستم تحمل کنم یه بچه دوساله دارم و ۵۰۰ کیلومتر از شهر و خانوادم دورم این بود یکماه پیش اومدم خونه مادرم خواستم بدونم چه شکایتی از این بشر میتونم بکنم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
میتوانید به اتهام ترک انفاق علیه ایشان شکایت کنید.
هم چنین به استناد رای ترک انفاق و حبس ایشان میتوانید دادخواست طلاق دهید.

شکواییه خود را با عنوان ترک انفاق علیه شوهر مطرح نمایید

توصیه میشود از طریق شکایت از همسرتان به اتهام ترک انفاق اقدام نمایید . مطابق شروط ضمن عقد ، ترک انفاق به مدت بیش از ۶ ماه موجد حق طلاق برای زوجه است . از سوی دیگر اگر محکومیت همسرتان به حبس طولانی باشد ، از این راه نیز امکان درخواست طلاق وجود دارد .

با سلام
شما میتوانید اگر میزان مجازات ایشان پنج سال یا بیشتر است تقاضای طلاق کنید و مهریه ی خودتون رو از ایشون بگیرید.
همچنین میتونید با وجود شرایطی درخواست نفقه نیز داشته باشید.
موفق باشید