اگر مرد درخواست طلاق بدهد و غیر از مقدار وجه نقد در حسابش پول و اموال دیگه ای نداشته باشه دادگاه همه اون پول رو به عنوان مهریه به زن میده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۰ #82955178

سلام

درصورتی که مرد از روی سود اون پول نفقه زن و دو فرزندش رو میده

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده۲۹ قانون حمایت خانواده
دادگاه ضمن رای خود با توجه به شروط ضمن عقد و مندرجات سند ازدواج، تکلیف جهیزیه، مهریه و نفقه زوجه، اطفال و حمل را معین و همچنین اجرت‌المثل ایام زوجیت طرفین مطابق تبصره ماده (۳۳۶) قانون مدنی تعیین و در مورد چگونگی حضانت و نگهداری اطفال و نحوه پرداخت هزینه‌های حضانت و نگهداری تصمیم مقتضی اتخاذ می ‌ کند. همچنین دادگاه باید با توجه به وابستگی عاطفی و مصلحت طفل، ترتیب، زمان و مکان ملاقات وی با پدر و مادر و سایر بستگان را تعیین کند. ثبت طلاق موکول به تادیه حقوق مالی زوجه است. طلاق درصورت رضایت زوجه یا صدور حکم قطعی دایر بر اعسار زوج یا تقسیط محکوم ‌‌ به نیز ثبت می ‌ شود. در هرحال، هرگاه زن بدون دریافت حقوق مذکور به ثبت طلاق رضایت دهد می ‌ تواند پس از ثبت طلاق برای دریافت این حقوق از طریق اجرای احکام دادگستری مطابق مقررات مربوط اقدام کند.

اگر زوج دادخواست صدور گواهی امکان سازش مطرح کند دادگاه ضمن صدور گواهی عدم امکان سازش ترتیب پرداخت کلیه حق و حقوق قانونی زوجه اعم از مهریه ، نفقه، اجرت المثل و ... را مشخص می کند و زوج موظف به پرداخت آن می باشد یا به صورت نقد و یا به صورت تقسیط

با سلام
در صورتی که زوجه مطالبه مهریه کند و درخواست تامین دلیل و حساب وی مسدود شود میلغ توقیف شده بعنوان مهریه به زوجه داده خواهد شد

در صورت معرفی حساب مذکور ، مبلغ موجود در حساب به محکوم له پرداخت خواهد شد .

سلام.به غیر از مستثنیات دین مابقی اموال قابل توقیف است

درودبرشما
درصورت مطاالبه مهریه بله به ایشان پرداخت خواهدشد.