عدم رعایت به قانون در موردی دقیقا مشابه پرونده من از طرف دادسرا آیا میتواند در شکایت از بازپرس و ادامه تعقیب کیفری متهمین پرونده کمکی کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۵ #82949303

بازپرس بر خلاف قانون و رای وحدت رویه عمومی دیوان عالی کشور موجبات عدم تعقیب کیفری و موقوف ماندن مجازات متهمین پرونده ای رو با فریب دادن من بعنوان شاکی، معطل کردن بی دلیل پرونده پس از دفاع آخر متهم فرعی چون متهم اصلی متواری بود و اصرار و اجبار به من که تنها با میانجیگری او به دریافت خسارت از متهمین میرسم و بشرط مفتوح ماندن پرونده، اعلام گذشت کنم تا اسیر روند فرسایشی و چندین ساله دادگاه نشوم و خلاصه بگم که من بیخبر از اینکه حتی بازپرس دادسرا هم میتونه فریبکار و کلاهبردار باشه بهش اعتماد کردم و بشرط باز ماندن و ادامه تعقیب کیفری متهم اصلی و مهمتر از همه اینکه با خود گفتم جنبه عمومی جرم خیانت در امانت مانع بسته شدن پرونده میشود، به ناحق بدون اینکه حتی متهم اصلی یکبار در دادسرا مورد بازپرسی قرار گیرد و آن همه دلیل و ادله آشکار و شهادت دو نفر از شهود به نفع و از طرف من بعنوان شاکی هیچ انگاشته شد و قرار منع تعقیب متهمین را صادر شد و دو مرجع بعدی که اعتراض به قرار دادسرا را به آنها برده بودم نیز تنها بعلت اعلام رضایت شاکی رد شد و معلومه وقتی نزدیک به یکسال تحقیقات بازپرس دادسرا بطول انجامیده که در اصل تحقیقی در کار نبوده و تنها برای کلافگی و ناامید شدن شاکی مالباخته و بیچاره پرونده وقت کشی و اطاله دادرسی نموده ضمن انکه دادیار و معاون دادسرا و در انتها قاضی دادگاه کیفری بیخبر از نیرنگ و همدستی بازپرس پرونده با متهمین بوده اند و تنها نظر او را با توجه به آنهمه زمانیکه مثلا صرف تحقیقات نموده تایید نمودند و انگار پاداش بزرگی در صورت کسر پرونده از آمار بهشان تعلق میگیرد که انقدر بی تاب و مشتاق رساندن پرونده شاکی بیچاره و مظلوم که به دستان قانون پناه آورده برای گرفتن حق پایمال شده اش تنها امیدش را بمرحله کسر از آمار میرسانند و متهمین بشکن زنان و پایکوبان بدنبال طعمه دیگری در جامعه برای دستبرد زدن به هست و نیستشان و آنچه بعد از عمری بعنوان پس انداز خانواده اینچنین بدون تاوان دادن در مقابل قانون هم هیچ ترس و واهمه ای ندارند.
در انتها تنها میخواهم بدانم عدم رعایت به رای هیات وحدت رویه در موردی دقیقا مشابه پرونده من از طرف دادسرا آیا میتواند در شکایت از بازپرس و ادامه تعقیب کیفری متهمین پرونده کمکی کند یا خیر؟
و این آخرین امیدم نیز ناامید شود.
ممنون از مهرتان و کمک بزرگتان بدون کمترین چشمداشتی..
سپاس

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا مدارکتان بایستی بررسی شود
میتوانید با استناد به رای وحدت رویه ای که عنوان نمودید پیگیری پرونده را مجدد بنمایید
و برای رفتار دادیار میتوانید در دادسرای انتظامی قضات شکایت نمایید

سلام
چنانچه بازپرس از قوانین و نظامات تخلف کرده باشد با ذکر دلایل موجه می توانید به دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید

اولویت اول شما دفاع از پرونده باشد و در مرحله بعد شکایت از بازپرس

اولویت اول شما دفاع از پرونده باشد ودرمرحله بعد شکابت ازبازپرس