زن میتونه جدا زندگی کنه و مرد هم باید خرجش رو بده؛ آیا درسته؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #82922828

سلام
من حق انتخاب مسکن را موقع عقد ذکر کردم به عنوان اینکه خونه رو من انتخاب کنم الان فهمیدم که ظاهرا معنی دیگه ای داره ینی زن میتونه جدا زندگی کنه و مرذ هم باید خرجش رو بده ایا درسته؟ و اینکه میشه حذفش کرد از قباله؟ برای حذف حتما باید پدر و مادرم باشن؟؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام
حق انتخاب مسکن به این معناست که زوجه می تواند برای مکان زندگی اش تصمیم بگیرد که زندگی مشترک در کجا آغاز شود وزوج هم باید بپذیرد.
شما می تواید با توافق با زوجه این شرط را در عقد نامه در دفترخانه خذف کنید (قانونا نیازی به حضور پدر و مادر نیست)

منظور از حق انتخاب مسکن برای زندگی مشترک می باشد مگر اینکه بودن زن با شوهر در یک منزل متضمن خوف بدنی مالی یا شرافتی برای زن باشد که در این صورت می تواند مسکن علی حده انتخاب نماید.برای جذف آن نیاز به پدر و مادر نیست.

با سلام
حق انتخاب مسکن یعنی زوجه می تواند برای محل زندگیش تصمیم بگیرد که زندگی مشترک در کجا آغاز شود ویا کجا به صلاحش هست زندگی کند وزوج هم باید بپذیردنه اینکه جدا زندگی کنند واگر خواستید می تواید با توافق زوج در عقد نامه با حضور در دفترخانه خذفش کنید ونیازی به پدر ومادر نیست