ماشین بابت مهریه توقیف فیزیکی شده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۱ #82897280

سلام و خسته نباشید
خانم بنده در دوران عقد هستیم رفته برج ۱۰ مهریه اجرا گذاشته از اداره ثبت چون خونه مستاجر داشت تا برج ۱ رییس اداره ثبت مستثنیات قرار نداد و مستاجر که رفت سریع وسایل چیدم و تامین دلیل زدم و کارشناس اومد و تایید کرد که خودم زندگی میکنم رفت هیات نظارت استان اونا تایید کردن مستثنیات دین و رای قطعی حالا خانمم دید دستش به جایی بند نیست از دادگاه خانواده اقدام کرده باز توقیف شده خونه حالا چه باید کرد تو اسنب کار میکنم ماشین توقیف فیزیکی شده ولی دست خودمه ممنون میشم راهنمایی کنید خونه ۷۳ متر قیمت کارشناس قبل عید ۳۶۴ میلیون با تحقیقی که کردم الان ۶۰۰ شده

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خانه با متراژ یاد شده جزو مستثنیات دین بوده و نیز در صورت اثبات اینکه خودرو نیز جهت تامین امرار معاش بوده لذا رفع توقیف خواهد شد

باسلام
درصورتی که اثبات بفرمایید خودرو مذکور وسیله امرار معاش شماست جز مستثنیات دین قرارگرفته ورفع توقیف میشود

اگر ماشین شما برای کارکردن باشد که جز مستثنیات دین است ونباید توقیف شود

با سلام
باید در دادگاه نیز اثبات نمایید که اموال مذکوره جزء مستثنیات دین است و چیزی بر دارایی شما از زمان تصمیم اداره ثبت افزوده نشده است و اعسار خودتان را به اثبات برسانید