گفته عدم اشتغال رو از دادگاه برام طلب کرده آیا میتواند این کار را بکند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۱ #82863607

من از ۴ سال پیش به خاطر ضرب و شتم دائم با گزارش پلیس و پزشک قانونی به خانه پدرم رفته ام و به علت گرفتن حقوقم به زور در ۱۴ سال زندگی مشترک، الان مهریه مطالبه کردم و قسطی شده با وجود رای عدم تمکین به نفع من ،رای طلاق رو به من قاضی نداده و شوهرم گفته عدم اشتغال رو از دادگاه برام طلب کرده آیا میتواند این کار را بکند من کارمند یک اداره دولتی میباشم

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در قانون مدنی امکان منع اشتغال زوجه از طرف زوج طی شرایطی پیش بینی شده است وآن در صورتیکه شغل زن منافاتی با مصالح خانوادگی وحیثیت مرد ویا زن داشته باشد..بنابراین با توصیف شما از شغلتان دعوی ایشان رد خواهد شدمگر اینکه در زمان عقد توافقاتی در خصوص حق اشتغال وشغل شما انجام شده باشد واین حق را ساقط نموده باشید که در ان صورت هم نیاز به رسیدگی وتصمیم دادگاه با توجه به شرایط اجتماعی واقتصادی امروز وشرایط خاص شما با توجه به مشکلاتتان با همسرتان دارد وچه بسا حتی با وجود چنین شرطی دادگاه تصمیم خواهد گرفت