آیا مهریه به این خانواده تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۶ #82804016

سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما عزیزان
برادر بنده دو سال پیش با دختر خانمی ازدواج کرد چند ماه پیش با منزلشون تماس میگیره ولی کسی گوشی رو بر نمیداره و میترسه اتفاقی افتاده باشه و از سرکار مرخصی ساعتی میگیره و میبره خونه و میبینه که از توی خونه صدا میاد ولی در رو باز نمیکنن و زنگ میزنه به برادر بزرگم هم اطلاع میده و برادر بزرگم میگه که به خانواده ی دختره و پلیس زنگ بزن و منم الان میام بعدش هم با کمک همسایه ها در رو باز میکنن و یه آقا پسر رو در منزل میبینن که با هم رابطه داشتن و آقا پسر موقع فرار برادرم میگیرتش و مقداری باهاش درگیر میشه تا مانع فرارش بشه و در همین حین هم زن برادرم از پنجره خودش رو به پایین می اندازه و بعد یه روز کما فوت میشه و دادگاه هم بعد از بررسی خودکشی رو تایید میکنه و خانواده ی دختر خانوم در یک روز همه ی وسایل های برادرم رو بجز چند تیکه و بخاطر سخت بودن جابجایی بردن و همون روز هم بر روی کاغذی تعهدی مبنی بر این که مهریه نمیگیرن امضا کردن .
و هر روز هم با تماس ها و سخن هایی که میگن سعی در عصبانیت خانواده من دارن که دلیلی پیدا کنند و مهریه رو اجرا بگذارند و به محل کار برادرم میرن و تهدید به اجرا گذاشتن مهریه میکنند و چند بار هم بع منزلی که این اتفاق افتاده رفته اند و به صاحب خونه گفته اند که تو بیا و رسمی بین مردم بگو که این پسر دختر ما را هل داد و صاحب خونه هم میگوید که هنگام این اتفاق پسر در کنار من بود و ....

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مطالبه مهریه سوای خودکشی و رابطه نامشروع دارد و وراث متوفی میتوانند اقدام به مطالبه مهریه دخترشان نمایند

منطور از خانواده ی دختر که روی برگه نوشتند مهریه را مطالبه نمی کنند
دقیقا چه افرادی ست؟ چنانچه پدر و مادر ایشان بوده باشند به لحاظ اینکه وارث آنها هستند می توان به این سند عادی استناد کرد اما اگر منظور برادر یا خواهر یا سایر افرادند خیر

سلام ...خیر ادعایش ثابت نخواهد شد و مهریه را هم نمیتواند مطالبه کند

سلام ..
پرداخت مهریه هیچ ارتباطی با رخدادی که فرمودید نداره ..