این چه نوع شرطی هست و آیا الزام امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۰ #82801895

شرط نکاح دایم در ازدواج موقت و ضمانت اجرای تخلف از شرط ... میخوام بدونم این چه نوع شرطی هست و آیا الزام امکانپذیر است یا خیر؟

مشاوره حقوقی ازدواج موقت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر چنین شرطی مقبول نیست
موفق باشید

شرط مذکور خلاف مقتضای ذات عقد است و نه تنها باطل بلکه مبطل است.

سلام
با توجه به اینکه ازدواج یک امر انسانی ست و قایم به تمایلات افراد قراردادن شرط ضمن عقد برای ازدواج دایم غیر شرعی ست.

با سلام
ماهیت نکاح موقت، دائمی نمی باشد و بصورت موقت است و الزام آن امکان پذیر نمی باشد

خیر شرط مذکوردر ازدواج موقت جایی ندارد.