ایا کارخانه مذکور میتوانند درخواست اجرای احکام را نادیده بگیرند و انجام ندهند کارشان قانونی است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۱ #82772869

با سلام، برای دریافت مهریه از طرف اجرای احکام نامه ای تحت عنوان توقیف پاداش زوج به محل کار زوج که نیمه دولتی است ارسال شد،حال کارخانه ذکر شده به بهانه های مختلف که نامه گم شده،،،، از واریز پاداش به حساب دادگستری سرباز میزنند، بنده دوباره همان نامه را از دادگستری گرفته و مجددا خودم به کارخانه زوج بردم اگر دوباره بهانه جدید بیاورند۱. چه اقدامی میتوان انجام داد؟۲،ایا کارخانه مذکور میتوانند درخواست اجرای احکام را نادیده بگیرند و انجام ندهند کارشان قانونی است؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام استنکاف از حکم قضایی جرم است

خیر این کار قانونی نیست وطبق قانون دستورات مراجع قضایی می بایست اجرا گردد و سرپیچی از آن باعث مجازات بوده وتخلف محسوب میگردد وچنانچه مجددا این کار را کردند میتوانید به رئیس ویا مسئول مافوق آنها گزارش دهید وبهتراست همان موقع که نامه را می برید همانجا نسبت به ثبت نامه و درج در سیستم مالی کارخانه اصرار نماییدواگر قبول نکردند بگویید زیر همان نامه کتبی دلیل انجام ندادن را بنویسند