در صورت تهیه استشهاد محلی و مدارک لازم قانونی امکان خروج این فرد از ملک وجود دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۶۵ #82737513

سلام و خسته نباشید
موضوع و مشکل ما مربوط به یکی از روستاییان می باشد که حدود ۳۰ سال پیش پدرم جهت نگهداری از گاوداری و رسیدگی به این قبیل کارها شخصی رو به روستا آورده و به این شخص جهت اسکان به صورت موقت زمین داده و متاسفانه این شخص از موقعیت استفاده نموده و با ساخت و ساز و گسترش ساختمان طی این ۳۰ سال اقدام به تصرف ملک نموده و اکنون هم حاضر نیست ملک را تحویل دهد و

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است نزد وکیلی مدارک را به روئیت برسانید

مدارک مالکیت باید بررسی شود و سپس ادخواست خلع ید بدهید

تحقق نتیجه از طرح دعوی بستگی به مدارکی دارد که مالکیت شما را به اثبات برساند . بهتر است مدارک مذکور را به رویت یکی از وکلا رسانده و مشاوره حضوری با وی داشته باشید .

با سلام
شما بایستی مدارکی دال بر اینکه اثبات نماید ایشان صرفا جهت کار مشغول بوده و زمینی که در آن زندگی میکند امانت بوده و حال ایشان غصب نموده و تقاضای خلع ید غاصب از ملک خویش را بخواهید.
استشهادیه محلی خود یکی از ان مدارک و ادله میباشد .