آیا همسرم می تواند به دلیل مطالبه مهریه من را به زندان بی اندازدو از من طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۸۵ #82681018

با سلام و خدا قوت خدمت شما سروران گرامی
بنده از اتباع غیر ایرانی مقیم ایران هستم دو سال است با همسرم که هموطن خودم هست ازدواج کردم یک سالی هست که با هم مشکل پیدا کردیم.الان دو ماهی هست که مهریه اش را به اجرا گذاشته است می خواستم بدانم با توجه به اینکه تمامیه حسابهایم در ایران بیشتر از دو سال است که مبلغ زیادی ردوبدل نشده و فقط به میزان خرج ومخارج خودم و خانوادم بوده است و هیچ ملک و وسیله ای نه در اینجا و نه در کشور خودم به نام من نیست و مشغول کار غیر رسمی با حقوق حدود یکو نیم میلیون در ماه هستم.۱-ایا دادگاه مهریه رو برام قسط بندی می کنه؟۲-با توجه بع اینکه زنم الان ناشزه هست آیا زنم می تواند منو حبس کند؟۳-ایا زنم میتونه دادخواست عسر و حرج بده تا بخواد ازم طلاق بگیرد؟
با تشکر از شما

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اعسار بدهید مهریه تقسیط میگردد وحبس نمیشوید

بایستی اعسار بدهید و در صورت پذیرش اعسار زندانی نمی شوید و قسطی می پردازید

با سلام الزام به تمکین را از دادگاه بخواهید و مهریه در صورت اثبات اعسار شما قسط بندی میشود و اگر واقعا در غیر و حرج باشد و امکان زندگی برای زوجه نباشد میتواند طلاق بگیرد