چطور اثبات کنم که درآمد زوج بیشتر از گفته ی اوست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۸ #82622388

همسر من به غیر از حقوق دولتی اش در جای های دیگه کار میکنه و میدانم که بالای ۷ میلیون در ماه درامد داره، ولی برای پرداخت نفقه و مهریه فقط فیش پایه حقوق اش که ۲۷۰۰ است رو اعلام میکنه و به دروغ میگه که قسط پدرش رو میده. در صورتی که میدانم هیچ قسطی هم نداره.
چه جوری میتونم دروغ اش چه برای دامدش رو ثابت کنم؟؟ با گرفتن شاهد امکان دارد؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شهادت شهود نیز موثر هست امکان استعلام از مراجع ذیربط نیز وجود دارد

سلام تقاضای استعلام این موضوع را مطرح کنید

با درود می‌توان تقاضای استعلام نمود

سلام وقت بخیر
میتوانید از بانکها استعلام بگیرید

شهادت شهود به تنهایی اثبات کننده موضوع نیست شما باید استعلام حساب های بانکی و استعلام حقوق وی را بنمایید

سلام
۱. شاهد همواره از ادله اثبات دعویست.
۲. به هر طریق قانونی میتوانید خلاف ادعاهای وی را اثبات نمایید.
۳. تقاضای استعلام حسابهای بانکی و گردش حسابهای وی را کنید.
اگر با حسابهای خود کار کند،مشخص خواهد شد.