امکان طلاق گرفتن زوجه با نپرداختن مهریه توسط من وجود دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۱۶۷ #82616864

با سلام
زن من مهریه شو گذاشته اجرا تا من مجبور بشم طلاقش بدم یا به اصطلاح طلاق توافقی کنیم ولی من نمیخوام طلاقش بدم دوسش دارم. اگه بخاطر مهریه زندان بیفتم و نتونم مهریه رو بدم، آیا بدون رضایت من دادگاه میتونه طلاق رو صادر کنه؟
چون هیچ کدوم از دوازده شرط رو که زن اجازه طلاق داره رو من ندارم.
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق طلاق با مرد است شما میتوانید طلاق ندید نفقه او را سر وقت پرداخت کنید تا حق طلاق پیدا نکند

در صورت اثبات اعسار و تقاضای تقسیط بحث حبس منتفی است.
توصیه برادرانه آن که اگر واقعا به دوام زندگی مشترکتان تمایل دارید با همسرتان به مشاور خانواده رجوع بفرمایید. ان شا الله که مشکل حل می شود.

اگر زندان بیافتید بعد از مدتی اثبات عسر و حرج می نمایند و طلاق می گیرند
بهتر است به سازش فکر نمایید

تقاضای اعسار بدهید تقسیط میشود. پرداخت کنید به زندان هم نمیروید
بله اگر موجبات عسر و حرج ایشان ایجاد شود می تواند درخواست طلاق بدهد

وقتی همسرتون رادوست دارید چرانگران طلاق هستید؟ به سازش فکرکنید

سلام
شما بخاطر عدم پرداخت مهریه حبس نمیشوید و نهایتا می توانید تقاضای اعسار از پرداخت بدهید