آیا امکان درخواست تخلیه به صورت قانونی وجود دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۸ #82549350

با سلام یک ملک در تهران، تهرانسر دارم که به اجاره مستاجر است، زمان پایان قرارداد تا ۲۸ مهرماه است، الان به فروش ملک نیاز دارم، مستاجر در ابتدا جواب تلفن را میداد ولی برای باز دید پست گوش می انداخت و همکاری نمی کرد، الان جواب تلفن را هم نمی دهد. من به عنوان مالک از لحاظ قانونی دقیقا چه کاری می توانم بکنم؟
با سپاس

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به قرارداد اجاره از نظر قانونی منافع ملک متعلق به مستاجر است و محل قانونا در تصرف وی می باشد و شما مجاز به ورود به منزل به هر دلیل نمی باشید مگر با توافق و همکاری ایشان
بنابراین بهتر است دوستانه و مسالمت آمیز موضوع را حل و فصل نمایید
و حتی در مواردی که منزل نیاز به تعمیر اساسی داشته باشد فقط با اجازه و صدور حکم دادگاه و تشخیص ضرورت توسط دادگاه امکان چنین امری وجود دارد علت این امر همین است که قانون روابط موجر و مستاجر این موضوع را پیش بینی نموده است

باسلام
چون هنوز مهلت اجاره نامه وجود دارد لذا شما نمیتوانید جهت تخلیه مورد اجاره اقدام نمایید
تنها راه شما توافق سر موضوع است تا رضایت مستاجر را به هر نحوی جلب نمایید