پس گرفتن چک های مربوط به قراردادی که انجام نمیشود، چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۹ #82506926

سلام من در دی ماه ۹۸ برای جشن ازدواج با یکی از شرکت های تشریفات جشن برای ۱۹ فروردین امسال قرارداد بستم و ۱۲ میلیون تومان وجه نقد و ۲۷‌میلیون تومان به ایشان در چهار چک پرداخت کردم در چک نوشتم در وجه شرکت تشریفات بابت قرارداد شماره ... اکنون جشن ها به واسطه کرونا بهم خورده و با پیگیری زیاد وجه نقد من را که ۱۲ میلیون بود واریز کرد و به من اطمینان داد چک ها چون خرج کرده مدتی طول میکشد پس بدهد و اشکالی پیش نمی آورد اولین چک من ۱۵ فروردین است آیا میتوانم صبر کنم اگر احتمالا برگشت زدند اقدام کنم لطفا راهنمایی بفرمایید. ایشان از من تقاضا کرده شکایت نکنم.

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
اگر چکها راانتقال داده باشد دارنده میتواندهم علیه شما وهم علیه شرکت طرح دعوا کند بهتراست بعدازمشاوره حضوری بایکی ازهمکاران وکیل قبل ازمطالبه ثالث طرح دعوا کنید.

سلام
شما راجع به اینکه قرارداد شما فسخ شده و قرار است چک‌ها به شما استرداد شود و نزد ایشان امانت است یک نوشته از ایشان بگیرید و اگر نسبت به چک‌های شما اقدام شد باید به همین نوشته و قرارداد مربوط به سالن استناد نموده و از خود دفاع کنید و صاحب سالن را هم به دادرسی جلب کنید