شکایت از متضامن، ممکن است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴۳ #82494741

سلام و خسته نباشید
من دو سال پیش ضامن یکی دوستام برای پول نزول شدم الان دو قسط آخر رو پرداخت نمیکنه من هم یک برگ چک به مبلغ سی میلیون تومان و یک برگ فیش حقوقی برای ضمانت گرو گذاشتم.
میخواستم ببینم میتونه از حقوق من کم کنه یا نه؟
در ضمن میشه از متضامن شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معاملات ربوی جرم است
طلبکار میتواند اقدام به مطالبه وجه چک نماید

سلام
می تواند علیه شما اقدام حقوقی کند کسر از حقوق تنها پس از قطعیت حکم در مرحله اجرا یا تقاضای تامین خواسته ممکن است

درصورت اقدام نزول دهنده ازطریق شورا یا دادگاه و محکومیت شما ، آن وقت می تواند نسبت به وصول خود اقدام کند

میتوانند از حقوق شما کسر کنند
شما می توانید خسارات پرداخت شده را از مضمون عنه دریافت کنید اگر با اذن ایشان ضمانت کرده اید

در صورت طرح دادخواست از سوی فرد نزول دهنده و محکومیت و قطعی شدن آن و صدور اجراییه بابت چک تضمین، میتواند در مقام اجرا برای شما مشکل ایجاد نماید و محکوم به را از محل حقوق دریافتی شما وصول نماید. البته شما هم میتوانید از متضامن خسارات و پرداختی ها خود را مطالبه کنید.

سلام
طلبکار میتواند از طریق چک شما نسبت به وصول طلب خود اقدام کند