از بنده به خاطر نفقه فرزند شکایت شده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۲ #82447148

سلام خدمت استاد گرامی . از بنده به خاطر نفقه فرزند شکایت شده وقطی که از خانومم جدا شدم تمامی حقه خانومم را پرداخت کردم و حزانت دخترم رو هم به اون دادم و اون در قبالش گفت که نفقه دخترم رو پرداخت میکنه الان که دخترم ۱۴ سالش شده ازم شکایت کردن من هم به دلییل دست تنگی پول وکیل رو ندارم بدم اونها وکیل کرفتن ودخترم رو جوری علیه من کردن و شکایت کرده شما بگی ایا توی قانون من محکوم هستم یا نه مدارک که گفتم خانم سابقم امضا کرده موجود هست

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتی که شما توافقی مبنی بر پرداخت نفقه فرزند توسط مادر نموده‌اید لذا می توانید با استناد به همان و همچنین مدارکی که در اختیار دارید از خود دفاع نمایید

به نظر می رسد توافق فی مابین با توجه به اینکه برخلاف حقوق شخص ثالثی است مجری نباشد .حال اگر مادر دراینجا قیم فرزند باشد توافق فوق چه وضعیتی پیدا می کندجای سوال است که آیا رعایت مصلحت مولی علیه خود را کرده یانه ودرصورت رعایت این مصلحت توافق هم صحیح است .چون حق نفقه را می توان با تراضی اسقاط کرد .