سرپرستی فرزندانم را چگونه دریافت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۶ #82426090

من صیغه آقایی بودم که از ایشون ۲ دختر ۱۰ و ۱۱ ساله دارم میخواهم سرپرستی کلیه کارهاشونو به عهده خودم بگیرم و نامه دادگاهی میخوام باید چیکار کنم کجا به چه عنوانی دادخواست بدهم

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
حضانت فرزندان تان تا ۱۵ سالگی با پدر ایشان خواهد بود مگر اینکه بتوانید عدم صلاحیت ایشان را اثبات نمایید.

سلام
با توجه به سن فرزندان ایشان میتوانند خودشان انتخاب نمایند که که در کنار چه کسی زندگی نمایند

سلام
نامه دادگاهی میخوام باید چیکار کنم کجا به چه عنوانی دادخواست بدهم... نیازی ندارید

زمانی که دختر به سن بلوغ برسد ، (نه سال تمام قمری ) ، خودش می تواند انتخاب کند می خواهد با مادرش زندگی کند یا با پدرش
دختران شما در این سن از حضانت خارج شده اند
و گرفتن حضانت آنان نیازمند اقدام قانونی در این خصوص نیست
؛ چرا که خودشان بایستی انتخاب کنند .
گفتنی است که در هر هر صورت ، والدینی که حضانت با آنها نیست
، حق ملاقات با فرزند خود را خواهند داشت .