آیا میتونم حضانت دخترم رو بعد از هفت سالگی بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۲ #82398186

سلام.دختری شش سال و نیمه دارم که نزد من است و پدرش برای ملاقات حکم دارد.یک سال است که جدا زندگی میکنیم ولی هنوز به طور قانونی طلاق نگرفته ام.همسرم کارمند اقماری هستن و یک هفته اینجا و یک هفته در عسلویه کار میکنند. ایشون ده سال که مشکل افسردگی از نوع پانیک دارن و دارو مصرف میکنند. پزشک قانونی بیماری ایشون رو تایید کردن اما گفتن خطر جانی برای زوجه ندارد و با توجه به رد شدن تمکین من، ایشون درخواست ازدواج مجدد دادن. دخترم میگه بابا با من بد اخلاقی میکنه و سرم داد میزنه و وقتی عصبانی میشه به من فحش میده. آیا میتونم حضانت دخترم رو بعد از هفت سالگی بگیرم؟ راهی هست که دخترم بعد از هفت سال پیش پدرش نرود و ادامه حضانت با من باشد؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مبنای تعیین حضانت حفظ مصلحت فرزند است لیکن در صورتی که موارد مذکور به شکلی باشند که سلامت روانی و عاطفی را تحت شعاع قرار دهند با دست آویز به آنها امکان حفظ حضانت برای شما وجود دارد.
با رجوع به مراجع ذی صلاح قضایی پیگیری نمایید
موید باشید

با سلام
بعد از پایان ( ۷ سال تمام ) فرزند در حضانت پدر خواهد بود و لیکن بعد از رسیدن به سن بلوغ ۹ سال قمری خود دختر میتواند تعیین کند که با چه کسی زندگی کند.
اما برای مشکل بیماری همسرتان بایستی با درخواست حضانت طفل از طریق دادگاه همسرتان جهت آزمایشات به پزشکی قانونی معرفی و در صورت مثبت بودن ادعای شما،از ایشان سلب حضانت و به شما داده خواهد شد.

سلام
چنانچه هر یک از والدین که حضانت با ایشان می‌باشد
صلاحیت نگهداری طفل را نداشته باشند ومثلا مشکل اخلاقی داشته باشد
و یا اینکه نگهداری توسط ایشان به مصلحت طفل نباشد
دادگاه حضانت را به دیگری واگذار می کند بنابراین شما در یکی از این دو مورد می‌توانید ادعا کند تا دادگاه به ادعای شما رسیدگی نمایند حالا باید فورا به پدرشان تحویل بدهید